Pienyritykset

Myytävät pienyritykset

Löydä sinulle sopiva pienyritys ja ryhdy hommiin!

Yrityksen nimi Sijainti Kuvaus Liikevaihto Hinta
SOSIAALIALAN PALVELUYRITYS VARSINAIS-SUOMESSA Alueellaan tunnettu ja tasokas yritys, joka tuottaa seuraavia palveluita: - kotihoito, kotisairaanhoito. - vammaispalvelut ... lue lisää 933.000 MYYTY! katso »
LVI – ASENNUSLIIKE LÄNSI-SUOMESSA Varsinais-Suomi Kasvava ja kannattava LVI-alan kokonaistoimittaja. Yrityksellä on osaava henkilöstö, pitkä ja luotettava tausta sekä hyvä ... lue lisää 550 000 MYYTY! katso »
INNOVATIIVISEN PINTAKÄSITTELYN OSAAJAYRITYS Varsinais-Suomi Yritys tuo maahan pintakäsittelytuotteita sekä valmistaa omia laitteita toimialan jatkuvaan tuotekehitykseen. Yrityksellä on ... lue lisää 500 000€ MYYTY! katso »
KIINTEISTÖHUOLTO, Salo/etelä Suur-Salo Myydään koko kiinteistöhuoltoyrityksen osakekanta suur-Salon alueella. Yritys on pitkään toiminut ja sillä on hyvät ja ... lue lisää 250.000 MYYTY! katso »
MYYDÄÄN TERVEYDEN- JA HOITOALAN OPPILAITOS/KOULU. Ostajalle olisi eduksi seuraavat osaamisalueet/taustat: fysioterapeutti, osteopaatti, koulutettu hieroja, naprapaatti tai kiropraktikko ... lue lisää 240 000 210.000 katso »
KAHVILA TURUN ALUEELLA Varsinais-Suomi Myydään viihtyisä, toimiva ja hyvin hoidettu kahvila Turun alueella. 100 000 44.000 katso »