Finlandia Business Broker
Yrityskaupat toteuttavat unelmasi

Yrityskauppa
toteuttaa unelmasi

Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Autamme sinua kaikissa yrityskauppaan liittyvissä asioissa.

Suomen Yritysmyynti Oy on valtakunnallisesti toimiva yrityskaupan ammattilainen.

Sivuiltamme löydät runsaasti myytävänä olevia pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Lisäksi Yritysjärjestelyt -kohdasta löydät tietoa yritysten meneillään olevista rakenne- ja omistusjärjestelyistä eri toimialoilla. Mikäli olet myymässä yritystäsi, ota yhteyttä meihin, suunnitellaan yrityksesi myynti huolellisesti ja luottamuksellisesti. Tarjoamme käyttöösi vankan ammattitaidon, vuosien kokemuksen ja markkinatuntemuksen.

Case: Digitarvike Oy

Jouni Partanen

Oululainen menestystarina: Digitarvike Oy

Kameratarvikkeita myyvä Digitarvike Oy sai alkunsa vuonna 2005, kun oululainen harrastajavalokuvaajaryhmä huomasi, että oli vaikea tilata tarvikkeita Suomesta. Kotoa alkanut yritys on ollut nousujohteinen alusta saakka, mutta viimeisimmät vuodet ovat olleet suorastaan nousukiitoa.

Lue lisää →

Uutiset

TJ:n terveiset

Yritysostajat eivät ole hävinneet markkinoilta

Business Suomessa on siis jälleen palautumassa kun olemme siirtyneet tilanteeseen jossa rajoituksia on alettu purkamaan. Ja ennen kaikkea siksi koska valmiuslain käyttö jolla yhteiskunnan toimintoja on pysäytetty on kumottu. Toivo paremmasta on siis muuttumassa todellisuudeksi kun rajoja avataan ja ihmisten liikkuminen ei ole enää rajoitettua. Pelkistä videoneuvotteluista on siirrytty jälleen tapaamisiin kasvotusten.

Lue lisää →

Tilaa e-kirje


Tilaamalla e-kirjeen saat sähköpostiisi aina uusimmat myytävät yritykset.
Lue viimeisimmät e-kirjeemme täältä

Ota yhteyttä


Lisäkysymyksiä? Jätä yhteydenottopyyntö tästä niin otamme sinuun yhteyttä.

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti