Yrityskauppa on päättäväinen askel tulevaisuuteen

Yrityskauppa on päättäväinen askel tulevaisuuteen

Olemme kanssasi joka askeleella

Suomen Yritysmyynti Oy on valtakunnallisesti toimiva yritysvälittäjä ja yrityskaupan ammattilainen

Yrityksen ostajille

Sivuiltamme löydät runsaasti myytävänä olevia pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Kaikki myytävänä olevat yrityksemme eivät aina näy sivuillamme joten ”hiljaisessa myynnissä” olevista yrityksistä saat tietoa lisää ottamalla meihin yhteyttä. Lisäksi sivuiltamme löydät tietoa kattavista yrityskaupan palveluistamme.

Sijoittajille ja yrityskehittäjille

Jos olet sijoittaja tai yrityskehittäjä, voit ilmoittautua sijoittajarekisteriimme ja löytää sijoituskohteita ja päästä mukaan yrityskauppaan osaomistajana, pääomistajana tai sijoittaja.

Osaajille

Jos olet osaaja ja etsit yritystä jossa voit hyödyntää osaamisesi yrityksen kehittämiseksi ja kasvattamiseksi, liity osaajarekisteriimme niin voimme tarjota sinulle räätälöitynä mahdollisuuksia yrityksen omistamiseen yhdessä eri rahoittajien ja sijoittajien kanssa.

Yrityksen myyjille

Mikäli olet myymässä yritystäsi, ota yhteyttä meihin, suunnitellaan yrityksesi myynti huolellisesti ja luottamuksellisesti. Tarjoamme käyttöösi vankan ammattitaidon, vuosien kokemuksen ja markkinatuntemuksen sekä erittäin laajan verkoston.


Case: Joros Oy

Joros Oy -  Toni Pesonen

Toni Pesonen oli kehittämässä Joros Oy:tä menestykseen 20 vuoden ajan. Yrityskaupan myötä yhtiö vaihtoi omistajaa keväällä 2021. KUVA: JUSSI SILVENNOINEN

Toni Pesonen: Hyvin hoidetulle yritykselle löytyy ostaja

Punkaharjulainen Joros Oy on erikoistunut putkien taivuttamiseen ja elektrolyyttikiillotukseen. Tuotteet tehdään vene- sekä muun teollisuuden tarpeisiin. Joroksella on myös oma rantarakentamisen tuoteperhe. Yhtiön liikevaihto on lähes 10 Me ja se työllistää n. 70 henkilöä. Joros Oy vaihtoi omistajaa keväällä 2021.

Lue lisää →


Uutiset


TJ:n terveiset

Jarmo Pakarinen - Suomen Yritysmyynti Oy:n toimitusjohtaja

Yrityskauppojen kysyntä on voimakasta

Taloutemme on ollut monella tapaa kuritettuna koronan keskellä. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että maailma on "heräämässä" ja kysyntä on kovassa kasvussa. Myös yrityskauppojen osalta kysyntä on vilkasta. Asiakkaamme Suomessa ja nyt myös Ruotsissa etsivät ostettavaa.

Lue lisää →


Tiedote

Suomen Yritysmyynnin ja Ekstran & Partnersin logot

Suomen Yritysmyynti Oy ja ruotsalainen Ekstam & Partners strategiseen yhteistyöhön

Suomen Yritysmyynti Oy on iloinen voidessaan ilmoittaa, että olemme allekirjoittaneet strategisen kumppanuussopimuksen Ekstam & Partnersin kanssa, joka on yksi Ruotsin johtavista yritysten omistusjärjestelyjen ja yritysvälityksen asiantuntijayrityksistä. Ekstam & Partnersilla on yli 120 vuoden historia yritysvälityksessä ja Ruotsin lisäksi toiminta-alue kattaa myös muut Pohjoismaat.

Lue lisää →