Yritys myyntiin

Yritys myyntiin

Yrityksen myyminen on monimutkainen ja monivaiheinen prosessi. Sen huolellinen valmistelu on yrityskaupan kulmakivi. Onnistunut yrityskauppa vaatii aina ammattilaisen.

Huomioimme ennen yrityksesi myyntiä kaikki yrityskaupan kannalta tärkeimmät asiat ja toteutamme yrityksesi myynnin luottamuksellisesti ja asiantuntevasti "avaimet käteen" –periaatteella.

Autamme mm. seuraavissa yrityskaupan vaiheissa:

Yrityksen arvon määritys
Yrityksen hintaan vaikuttavat monet tekijät joita ei voida arvioida pelkästään ”kylmiä” numeroita lukemalla. Tarjoamme yrityksen arvonmäärityksessä vankan ammattitaidon ja vuosien markkinatuntemuksen eri toimialoilta käyttöösi.
Verosuunnittelu
Yrityskauppa on omistajan näkökulmasta mm. hetki viimeiseen verosuunnitteluun.
Ostajan löytäminen
Suomen Yritysmyynti Oy:n valtakunnallinen tunnettuus ja verkosto tarjoaa juuri oikean kohderyhmän yrityksesi ostajan löytämiseksi.  Sadat yksityiset henkilöt, yritykset ja sijoittajat etsivät kauttamme ostettavia yrityksiä eri toimialoilta ympäri Suomen.
Yrityksen myyntitoimeksianto
Ensimmäinen askel yrityskaupassa on toimeksiannon tekeminen. Myyntitoimeksianto allekirjoitetaan sen jälkeen, kun yrittäjän tai omistajan kanssa on käyty läpi myynnin kannalta tärkeät asiat, kuten kaupan kohde (liiketoiminta vai osakekauppa), yrityksen arvo sekä myyntiin vaikuttavat verotukselliset ja muut mahdolliset asiat. Toimeksiannon perustana on aina hyvän yritysvälitystavan sääntöjen noudattaminen.

Ota yhteyttä

Myymällä yrityksesi voit toteuttaa jonkun toisen unelman - ja samalla omasi - voit alkaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut. Suunnitellaan myynti yhdessä ja tehdään siitä yksi elämäsi kohokohdista.

Jos siis harkitset yrityksesi myymistä, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä