Yrityskauppapalvelumme

Palvelumme

Autamme kaikissa
yrityksen ostoon
ja myyntiin
liittyvissä asioissa

Yrityksen arvomääritys

Yrityksen hintaan vaikuttavat monet tekijät, joita ei voida arvioida pelkästään ”kylmiä” numeroita lukemalla. Tarjoamme yrityksen arvonmäärityksessä vankan ammattitaidon ja vuosien markkinatuntemuksen eri toimialoilta käyttöösi. Käytämme arvonmäärityksessä tukena taloushallinnon analyysiohjelmaa, joka antaa vahvan laskennallisen perustan luotettavalle analysoinnille ja arvonmääritykselle.

Yritysostot

Yritysostot, konsolidointi -projektit ovat tapa kasvattaa yritystoimintaa, saada isompia markkinaosuuksia tai kasvattaa toimintaa alueellisesti tai valtakunnallisesti. Yrityskauppojen avulla suurempien kokonaisuuksien luominen, yhdistäminen on usein nopein tapa kasvuun. Tarjoamme palvelujamme yritysostoihin aina räätälöidysti tarpeiden mukaan.

Verosuunnittelu

Yrittäjä on yleensä toimelias ja kiireinen eikä ole ehtinyt aina miettimään yrityksensä verosuunnittelua. Yrityskauppa on usein viimeinen hetki suunnittelulle mutta yritystoiminnan verosuunnittelussa tulisi aina huomioida tuleva yrityksen myynti, joten se aloittaminen ei ole koskaan liian aikaista. Tarjoamme yrityskauppoihin liittyvää asiantuntevaa verosuunnittelua.

Sopimusten ja kauppakirjojen laadinta

Yrityskaupan kauppakirja ja sopimukset ovat hyvän yrityskaupan selkäranka. Nämä asiakirjat ja sopimukset vaativat aina mm. yhtiöoikeuden ja vero-oikeuden asiantuntemusta. Hoidamme asiakkaamme yrityskaupan sopimusjuridiikan luotettavasti. Asianajajapalvelumme tukevat asiakastamme yrityskaupan prosessin aikana luotettavan ja turvallisen dokumentaation aikaansaamiseksi.

Yritystoiminnan konsultointi

Tarjoamme konsultointipalveluja yrityskaupan lisäksi yritystoiminnan kehittämiseen, kuten käyttöpääoman hallinnan tehostamiseen ja erilaisiin uudelleenjärjestelytilanteisiin.