Tiedote: Suomen Yritysmyynti Oy ja ruotsalainen Ekstam & Partners strategiseen yhteistyöhön

Suomen Yritysmyynnin ja Ekstran & Partnersin logot

Suomen Yritysmyynti Oy on iloinen voidessaan ilmoittaa, että olemme allekirjoittaneet strategisen kumppanuussopimuksen Ekstam & Partnersin kanssa, joka on yksi Ruotsin johtavista yritysten omistusjärjestelyjen ja yritysvälityksen asiantuntijayrityksistä. Ekstam & Partnersilla on yli 120 vuoden historia yritysvälityksessä ja Ruotsin lisäksi toiminta-alue kattaa myös muut Pohjoismaat.

- Olemme erittäin innoissamme tästä kumppanuudesta. Jo jonkin aikaa meillä on ollut asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan Ruotsin markkinoille. Tämän kumppanuuden avulla voimme vihdoin auttaa heitä tavoitteissaan, kertoo Suomen Yritysmyynti Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Pakarinen.

- Ruotsi on luonnollinen maantieteellinen alue suomalaisten yritysten laajentumiselle. Maidemme läheiset suhteet yhdessä samanlaisen liiketoimintaympäristön kanssa helpottavat liiketoiminnan laajentamista. Suomalaiset yritykset näkevät Ruotsin hyvin usein ensimmäisenä potentiaalisena vienti- ja laajennuskohteena sekä erinomaisena ja turvallisena sijoituspaikkana.

- Yhteistyö Ekstam & Partnersin kanssa tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden palvella suomalaisia ​​yrityksiä ja sijoittajia strategisella laajentumisellaan Ruotsiin. Samalla toivotamme tämän kumppanuuden kautta tervetulleeksi ruotsalaiset yritykset ja sijoittajat Suomen markkinoille. Uskomme, että kattavan verkostomme avulla voimme merkittävästi auttaa ruotsalaisia ​​yrityksiä ja sijoittajia löytämään houkuttelevia suomalaisia ​​yrityksiä, kertoo Pakarinen.

- Olemme hyvin innoissamme strategisesta kumppanuudesta Suomen Yritysmyynti Oy:n kanssa. Suomen Yritysmyynti Oy toimii valtakunnallisesti ja sillä toimistoja eri puolella Suomea. Nykyisille ja tuleville asiakkaillemme tämä tarkoittaa sitä, että potentiaaliset ostajat lisääntyvät. Lisäksi laajentumista tavoittelevat ruotsalaiset sijoittajat ja yritykset pääsevät nyt sisälle laajaan yritysvälitysverkostoon Suomessa, kertoo Ekstam & Partnersin toimitusjohtaja Mats Sjölin.

Lisätietoja:

Suomen Yritysmyynti Oy
Jarmo Pakarinen, toimitusjohtaja
+ 358-50 5015021
jarmo.pakarinen@suomenyritysmyynti.fi
www.suomenyritysmyynti.fi

Ekstam & Partners
Mats Sjölin, SEO
+ 46-70-335 66 63
mats.sjolin@ekstampartners.se
www.ekstampartners.se