Yrityksen myynti

Yritys
Myyntiin

Yrityksen myyminen on
monimutkainen ja
monivaiheinen prosessi.
Sen huolellinen valmistelu
on yrityskaupan kulmakivi.

Onnistunut yrityksen myynti
vaatii aina ammattilaisen!

Yrityksen myynti

Huomioimme ennen yrityksen myyntiä kaikki yrityskaupan kannalta tärkeimmät asiat ja toteutamme yrityksesi myynnin luottamuksellisesti ja asiantuntevasti "avaimet käteen" –periaatteella. Autamme mm. seuraavissa yrityskaupan vaiheissa:

Yrityksen myynti ja arvon määritys

Yrityksen hintaan vaikuttavat monet tekijät joita ei voida arvioida pelkästään ”kylmiä” numeroita lukemalla. Tarjoamme yrityksen arvonmäärityksessä vankan ammattitaidon ja vuosien markkinatuntemuksen eri toimialoilta käyttöösi.

Yrityksen myynti ja verosuunnittelu

Yrityskauppa on omistajan näkökulmasta mm. hetki viimeiseen verosuunnitteluun.

Yrityksen myynti ja ostajan löytäminen

Suomen Yritysmyynti Oy:n valtakunnallinen tunnettuus ja verkosto tarjoaa juuri oikean kohderyhmän yrityksesi ostajan löytämiseksi.  Sadat yksityiset henkilöt, yritykset ja sijoittajat etsivät kauttamme ostettavia yrityksiä eri toimialoilta ympäri Suomen.

Yrityksen myyntitoimeksianto

Ensimmäinen askel yrityskaupassa on toimeksiannon tekeminen. Myyntitoimeksianto allekirjoitetaan sen jälkeen, kun yrittäjän tai omistajan kanssa on käyty läpi myynnin kannalta tärkeät asiat, kuten kaupan kohde (liiketoiminta vai osakekauppa), yrityksen arvo sekä myyntiin vaikuttavat verotukselliset ja muut mahdolliset asiat. Toimeksiannon perustana on aina hyvän yritysvälitystavan sääntöjen noudattaminen.

Ota yhteyttä!

Myymällä yrityksesi voit toteuttaa jonkun toisen unelman - ja samalla omasi - voit alkaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut. Suunnitellaan yrityksesi myynti yhdessä ja tehdään siitä yksi elämäsi kohokohdista.


Jos siis harkitset yrityksesi myymistä, ota rohkeasti yhteyttä!


Uutiset


Case: RK Rakentajan konevuokraamo Oy - Yrityksen myynti mahdollisti reilun kasvun

RK Rakentajan konevuokraamo Oy

RK Rakentajan konevuokraamo Oy sai uuden pääomistajan kesällä 2020 kun perustaja Tuomas Hannula myi menestyvän yrityksensä kolmen vuoden toiminnan jälkeen. Yrityskaupassa toteutuivat tavoitteet joita haettiin. Uuden omistuksen myötä saatiin lisää pääomaa, kalustoa, osaamista ja kontakteja. Kauppa mahdollistaa yhtiön reilun kasvun.

Lue lisää →