Yritysrahoitus / Yrityskaupan rahoitus

Yritysrahoitus

Rahoitus on onnistuneen
yrityskaupan kulmakivi,
autamme Sinua
onnistumaan siinä.

Yrityskauppa ja rahoitus

Onnistunut yrityskauppa on aina huolellisen rahoituksen valmistelun tulos. Huolellinen rahoituksen valmistelu edellyttää perehtymistä ostettavan yrityksen toimintaa, tulokseen ja varallisuuteen. Ostajan omarahoitus on luonnollisesti keskeinen osa kokonaisuutta. Sen vaatima rahallinen sijoitus tai vakuudet riippuu ostettavasta kohteesta ja sen kauppahinnasta mutta rahoituksen kokonaisratkaisulla voi olla siihen merkittävä vaikutus. Rahoittajana yrityskaupassa on usein pankki ja Finnvera mutta tämän lisäksi markkinoilla on joukko erilaisia rahoittajia ja sijoittajia joita yrityskaupassa voidaan hyödyntää. Tunnemme laajalta suomalaisen rahoituskentän joten voimme löytää markkinoilta juuri oikeat rahoittajatahot.

Vieras tai oma pääoma?

Rahoitusmuotoja on erilaisia joita voidaan käyttää yritysrahoituksessa. Näiden arvioiminen ja oikea jäsentäminen antaa edellytykset onnistuneelle yrityskaupalle tai yrityksen terveelle kasvulle ja kehityksellä. Rahoittajan näkökulmasta riskien oikea arviointi sekä jakaminen on rahoituksen myöntämisen perusta. Vuosien kokemuksemme ja lukuisat onnistuneet yrityskaupat ja yhteistyö eri rahoittajien kanssa auttaa meitä auttamaan sinua tai yritystäsi positiiviseen rahoituspäätökseen.

Yrittäjä on hyvä monessa asiassa

Mutta kaikkea yrittäjän ei siis kuitenkaan tarvitse osata. Rahoituksen suunnittelu ja rakentaminen kannattaa jättää siihen perehtyneen ammattilaisen hoidettavaksi. Meillä rahoituksen onnistuminen on keskeinen tekijä yrityskaupassa ja yrityksen kasvussa. Siksi pyrimme auttamaan sinua tai yritystäsi löytämään oikean ratkaisun yrityskaupan rahoitukseen. Asiantuntijamme ovat valmiita palvelemaan asiakkaitamme ja olemaan mukana rahoituksen valmistelussa, suunnittelussa ja neuvottelussa.